home » BORMO

BORMO

bormo

De ambachtelijke, ritmisch vervaardigde producten van Ludwig Borms zijn eigenhandig, gewetensvol en zorgvuldig samengesteld uit zuivere natuurelementen, om uw gezondheid én die van de natuur te dienen.

bormo wonder

Bormo Wonder

Deze zuivere pommade bevat een grote natuurkracht die uw huid activeert. Het is volstrekt veilig en heeft als dag- of nachtcrème een gunstige werking tegen rimpels. Het product heeft ook een heilzame werking bij blauwe plekken, geschaafde en geïrriteerde huid, jeuk, droge lippen, kloven, huidverdikkingen en eelt. Bormo Wonder beschermt en maakt geen vlekken. Voor kinderen en baby's is deze 'kabouterzalf' onmisbaar.
Wanneer de zalf in de maag terecht komt is dit ongevaarlijk, dus het mag ook gebruikt worden ter verzorging van het tandvlees. Het is een weldadig hulpmiddel bij energetische massages en voet- en handverzorging. Ook voor uw intieme verzorging is het aan te raden.
U zal ervaren dat Bormo Wonder zijn naam niet gestolen heeft!

 

Bormo Hygiëne

Bormo Hygiëne is een wondermiddel dat geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Het geeft een rustgevende werking in voet- en ligbaden. U zal geen onaangenaam gevoel meer ervaren zoals jeuk, prikkelingen of rode vlekken. Bij gebruik onder de douche heeft het een verfrissende en opwekkende werking.

 • Ook geschikt voor baby's
 • Spoel er gerust uw groenten of fruit mee.
 • Ook bruikbaar als afwasmiddel of als glansmiddel in de vaatwasmachine
 • Houdt het kunstgebit zuiver
 • Leder wordt gereinigd en gevoed
 • Goud, zilver en porselein worden mooier
 • De kleuren van edelstenen en mineralen worden dieper
 • Uw auto lijkt wel nieuw
 • Marmeren vloer wordt schoon en glanzend
 • Kan eveneens gebruikt worden voor de hygiëne van dieren
 • Bovendien blijven bij het schoonmaken uw handen mooi en zacht.
 • Bormo Hygiëne: éénmaal gebruikt wordt het onmisbaarbormo shampoo

Bormo shampoo

Deze shampoo ontspant de hoofdhuid en maakt uw haar weer zacht, gezond en sterk. Hij is aangeraden bij haaruitval, roos, gespleten haarpunten, droog en vet haar. Bovendien laat hij na een tijd een aangename, zuivere plantengeur vrij. Bormo shampoo geeft uw haar meer volume en een mooie natuurlijke glans.
bormo haarbalsem

Bormo Haarbalsem

De natuurlijke kracht geeft verrassende resultaten bij alle haarproblemen. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid en werkt zeer ontspannend. De balsem kan ook worden gebruikt als verzorgende gel voor het verzorgen van de baard.bormo haarglans

Bormo Haarglans

Dit product geeft het haar een prachtige, natuurlijke glans en is aangewezen voor het verzorgen van droog en gespleten haar. Het houdt het haar gezond en sterk en maakt het kammen gemakkelijker.
Na het wassen een klein beetje haarglans aanbrengen, voornamelijk op de uiteinden. Het haar hoeft niet meer nagespoeld te worden.bormo morgenrood

Bormo Morgenrood

Morgenrood wordt vervaardigd uit zuivere etherische oliën. Deze parfum/eau de toilette is voor iedere gelegenheid geschikt. Het is bijzonder opwekkend en stimulerend en werkt hamoniserend op lichaam, geest en ziel. Het versterkt de innerlijke krachten. Morgenrood kan ook gebruikt worden als zuivere en natuurlijke deodorant, en mannen appreciëren het als tonifiërende after-shave.