home » HA-RA

Ha-Ra

Ha-Ra staat voor snel, proper, en milieu-ontlastend schoonmaken. Ha-Ra werkt enkel via consulenten, dus de producten kunnen niet in de winkel gekocht worden. Wij vertegenwoordigen regio Oost-Vlaanderen, dus bij ons kan u terecht voor alle producten van Ha-Ra.

Demo

Bent u geïnteresseerd in een demo bij u thuis, dan organiseren we dat graag voor u! Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie en de speciale aanbiedingen.

Ha-Ra vezels

Ha-Ra vezels

Door het Ha-Ra zes-kamersysteem wordt de druk en het water over heel de Ha-Ra vezel verdeeld, zodat de reiniging met 40% wordt verhoogd. Door deze intensieve reiniging wordt het vuil veel sneller losgemaakt, en zijn er minder reinigingsbeurten nodig.
U kan verschillende vezels in verschillende grootten krijgen. Alle vezels zijn speciaal ontwikkeld en vervaardigd voor het gebruik op bepaalde oppervlakken.

Hans Raab onderhoudsmiddel

Hans Raab

Dit onderhoudsproduct ondersteunt de reinigende werking van de Ha-Ra vezels, en is daar speciaal op afgestemd. Het garandeert zo een optimale oppervlaktebevochtiging en vezelverzorging. Het Hans Raab onderhoudsmiddel moet heel zuinig gedoseerd worden. Het is vervaardigd op basis van plantaardige grondstoffen.